راه اندازی خط سلف سرویس نیاز به خریداری تجهیزات خط سلف سرویس دارد، البته تجهیزات زیادی برای راه اندازی سلف سرویس نیاز می باشد که در مطلب قبلی به آن ها پرداخته شده است در این مطلب قصد داریم در خصوص برخی از لوازم و تجهیزاتی که برای تاسیس فست فود نیاز است بپردازیم.

میز استیل صنعتی

این میز یکی از لوازم و تجهیزات ضروری برای انواع، کترینگ، تهیه ی غذا، رستوران ها و فست فودی ها می باشد، این میز از جنس استیل بوده و برای تجهیزات اولیه و انواع پخت و پز می توان از آن استفاده کرد. این میز به دلیل اینکه از جنس استیل بوده در برابر حرارت و رطوبت مقاومت بالایی دارد.

کانتر گرم آشپزخانه صنعتی

یکی دیگر از مومات هر آشپزخانه ی صنعتی کانتر گرم می باشد، این کانتر با برق و یا گاز کار می کند و برای گرم نگه داشتن غذا به مدت طولانی مناسب می باشد. به طور کلی این کانتر برای انواع کترینگ، فست فود و آشپزخانه های صنعتی مناسب می باشد. این کانتر با تنظیم دما می تواند گرمای مورد نیاز برای نگه داری غذا را فراهم کند.

کانتر قاشق و چنگال

از دیگر مومات ضروری جهت راه اندازی خط سلف سرویس خریداری کانتر قاشق و چنگال می باشد. در واقع کانتر قاشق و چنگال محفظه ای برای نگه داری قاشق، چنگال و کارد می باشد که با توجه به نیاز در اندازه های مختلف و حتی به صورت سفارشی ساخته می شود.

اجاق 4 شعله فردار صنعتی

رویه ی اجاق گاز چهار شعله فردار صنعتی از جنس چدن بوده و در ساخت این اجاق کلیه ی نکات ایمنی رعایت شده است، این اجاق گاز با دارا بودن 4 شعله می تواند تمامی نیازهای شما را در یک آشپزخانه ی صنعتی فراهم کند . علاوه بر این این اجاق 4 شعله دارای فر می باشد.

منبع: تجهیزات آشپزخانه صنعتی ابتکار استیل

تجهیزات ضروری رستوران

لوازم پذیرایی رستوران

تاپینگ پیتزا و ساندویچ صنعتی

صنعتی ,کانتر ,تجهیزات ,آشپزخانه ,ی ,اجاق ,می باشد ,سلف سرویس ,خط سلف ,قاشق و ,4 شعله ,شعله فردار صنعتی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
kolbetanhai hamsayeh frektalebaranio bazarinterneti amirr0086 sprykhalkobitato poonerayanehc boytrifmilkti kaktoos62