طرز تهیه آش گوشواره

آش گوشواره یا به قول خراسانی ها دیشوره از آشهای سنتی و خاص خراسان شمالی است. این آش بسیار خوشمزه و متفاوت از سایر آشها پخته می شود. البته این آش یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی می باشد و جوشواره نامیده می شود. غذایی مقوی و بسیار پرطرفدار که با وجود مدت زمان طولانی طبخ، طرفداران بسیاری را از آن خود کرده است. این خوراک بومی و سنتی در شهرستان تبریز بیش از سایر نقاط این استان، تهیه و مصرف می شود.

بانوان و مادران خوش ذوق آذربایجانی با استفاده از موادی همچون رب گوجه فرنگی، کره، آب، نخود، جعفری، گشنیز، نعناع، سرکه، پیاز، تخم مرغ، نمک، آرد، گوشت چرخ کرده، زردچوبه و فلفل، به تهیه و طبخ آش گوشواره می پردازند. پیشنهاد می کنیم هنگام سفر به این دیار زیبا، این غذای اصیل و سنتی را تهیه و طعم لذیذ و به یادماندنی آن را تجربه کنید.

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ را به همراه مقداری نمک و آب خوب هم بزنید. سپس کم کم به آن آرد اضافه کنید، تا حدی که خمیر بدست آمده به دست نچسبد.

بعد خمیر را در کیسه پلاستیکی قرار بدهید و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.

بعد از مواد گوشتی به اندازه یک فندق کوفته هایی درست کنید و در روغن تفت دهید.

طرز تهیه گوشواره:

بعد از نیم ساعت استراحت خمیر، آن را به 4 اندازه تقسیم کنید و با وردنه خمیرها را به قطر 2 میلی متر باز کنید و با چاقو مربع هایی را به اندازه ی 2 در 2 سانتیمتر ببرید.

و روی هر مربع به اندازه یک نخود از مواد گوشت قرار دهید و بعد مربع ها را از 4 طرف ببندید.

طرز تهیه آش گوشواره:

نخود را چند ساعت خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس آن ها را با مقداری آب بپزید.

قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید و پیاز نگینی خرد شده را داخل آن تفت بدهید. بعد به آن، رب گوجه فرنگی و نعنا خشک را اضافه کنید و کمی تفت بدهید. سپس داخل آن مقداری آب بریزیدو بگذارید تا آب به جوش بیاید. به آب در حال جوش گوشواره ها را اضافه کنید و هم بزنید.

نخود پخته شده را هم داخل آش بریزید و بعد از اینکه آش کاملا جا افتاد در پایان، سرکه را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش، آش را از روی حرارت بردارید.

آش پخته شده را داخل ظرف مورد نظر تان بکشید و با جعفری و گشنیز تزیین کنید.

نکات:

حتما نخودها را از شب قبل خیس کنید و آب آنها را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آنها را بجوشانید و آب آن را خالی کنید تا نفخ شان از بین برود.

خمیر برای آنکه وا نرود باید خیلی خوب ورز داده شود و همچنین در آب در حال جوش ریخته شود.

نشانه پخته شدن گوشواره ها، به سطح آمدن آنهاست.

می توان سرکه را در لحظه سرو اضافه نمود.

بعضی از افراد از ماکارونی های پاستا شکل هم برای این استفاده می کنند. ولی اصل آش گوشواره با خمیر است.

منبع :سایت بیتوته

تجهیزات ضروری رستوران

لوازم پذیرایی رستوران

تاپینگ پیتزا و ساندویچ صنعتی

آش ,آب ,تهیه ,گوشواره ,طرز ,دهید ,کنید و ,طرز تهیه ,آش گوشواره ,را به ,آن را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
riverpoker tatooloutos inimgega naspoi royayekhali tabligh-member toipassthreatas aftabboys dromethesaf mobina-nabizadeh