فواید و مضرات چای سبز

چای سبز،گیاه بومی چین و هند ، به دلیل فواید سلامتی خود قرنهاست که در سطح جهان مصرف می شود و مورد استقبال قرار می گیرد. چای پرمصرف ترین نوشیدنی جهان بعد از آب است. با این حال ، 78 درصد از چای مصرفی در سراسر جهان سیاه است و تنها حدود 20 درصد آن سبز است.

چای سبز یکی از سالم ترین نوشیدنی های جهان محسوب می شود و حاوی یکی از بالاترین میزان آنتی اکسیدان های هر چای است. مواد شیمیایی طبیعی به نام پلی فنول در چای همان چیزی است که تصور می شود اثرات ضد التهابی و ضد سرطان زا آن را فراهم می کند.

چای سبز از برگهای بدون اکسایش تهیه می شود و یکی از انواع چای کمتر فرآوری شده است. بنابراین حاوی بیشترین آنتی اکسیدان ها و پلی فنول های مفید است.

در اینجا فواید و مضراتچای سبزآورده شده است.

خواص چای سبز :

چای سبزدر طب سنتی چینی و هندی برای کنترل خونریزی و بهبود زخم ها ، کمک به هضم غذا ، بهبود سلامت قلب و روان و تنظیم دمای بدن مورد استفاده قرار می گرفت.

مطالعات اخیر نشان داده است که چای سبز به طور بالقوه می تواند بر همه چیز از کاهش وزن گرفته تا اختلالات کبدی ، دیابت نوع 2 و بیماری آایمر تأثیرات مثبتی داشته باشد .

چای سبز و پیشگیری از سرطان :

طبق تحقیقات موسسه ملی سرطان، نشان داده شده است که پلی فنولهای موجود در چای باعث کاهش رشد تومور در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانات می شوند و ممکن است در برابر صدمات ناشی از اشعه ماوراء بنفش UVB محافظت کنند.

در کشورهایی که میزان مصرفچای سبززیاد است ، میزان ابتلا به سرطان پایین تر است ، اما با اطمینان نمی توان فهمید که آیا این چای سبز است که از بروز سرطان در این جمعیت خاص جلوگیری می کند یا سایر عوامل سبک زندگی.

برخی از مطالعات همچنین تأثیرات مثبت چای سبز بر انواع سرطان زیر را نشان داده اند:

مثانه

تخمدان

کولورکتال (روده)

مری (گلو)

ریه

پروستات

پوست

معده

محققان معتقدند که این میزان بالای پلی فنول موجود در چای است که به از بین بردن سلولهای سرطانی کمک کرده و رشد آنها را متوقف می کند. با این حال، مکانیسم های دقیق ارتباط چای با سلول های سرطانی مشخص نیست.

عوارض و خطرات جانبی چای سبز :

عوارض جانبی یا موارد منع مصرف نوشیدنچای سبزبرای بزرگسالان بسیار ناچیز است. با این حال ، خطرات یا عوارض زیر باید روشن شود:

حساسیت به کافئین:کسانی که حساسیت شدید به کافئین دارند می توانند بی خوابی ، اضطراب ، تحریک پذیری ، حالت تهوع یا معده درد را تجربه کنند .

رقیق کننده های خون:افرادی که از رقیق کننده خون (داروهای ضد انعقاد پذیر) مانند کوادامین / وارفارین استفاده می کنند به دلیل داشتن ویتامین K ، باید چای سبز را با احتیاط مصرف کنند. همچنین از پرهیز از چای سبز و آسپرین خودداری کنید.

منبع:سایت بیتوته

تجهیزات ضروری رستوران

لوازم پذیرایی رستوران

تاپینگ پیتزا و ساندویچ صنعتی

چای ,، ,های ,سرطان ,جهان ,پلی ,چای سبز ,است که ,می شود ,با این ,شود و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
alborzkh kuhsarantranom vpsgol71 khoobnews nanosoft1 src moneyweb bonartajtebdental biography